Huawei Mate 20, IFA 2018’de tanıtılabilir

İddialara göre Huawei Mate 20 ve Mate 20 için tanıtım tarihleri yaklaşıyor. İşte yakında lanse edilmesi beklenen akıllı telefon modellerine dair son bilgiler…
Huawei’nin artık başlamasına sadece birkaç gün kalan IFA 2018 teknoloji fuarı kapsamında Mate 20 ve Mate 20 Pro modellerini tanıtacağı iddia ediliyor.
Spekülasyon halindeki bilgiler göre Huawei Mate 20, 7nm mimrisiyle üretilen Kirin 980 işlemcisine sahip olacak. Söz konusu işlemci yapısının dörder çekirdekten oluşan Cortex-A76 ve Cortex-A55’le birlikte geleceği belirtiliyor. Almanya’nın Berlin şehrinde Ağustos ayının sonuyla Eylül ayının başı arasında, tüm teknoloji dünyasının gözlerini çevireceği dev fuarda tanıtılması beklenen Mate 20 modellerinin pil kapasiteleriyle dikkat çekecekleri kaydediliyor.
Resmi olarak onaylanan bilgiye göreyse Mate 20 Pro, Çin merkezli teknoloji şirketinin mevcut akıllı telefon portföyündeki en yüksek kapasiteli pili bulunduracak. Söz konusu modelde 4200 mAh pile yer verilecek. Diğer model Mate 20’nin de 4000 mAh pil sunacağı açıklandı. Bu bilgiler Huawei nezdinde kesin olarak doğrulanmış durumda.

6.9 inç ekran!

Mate 20’de 6.3, Mate 20 Pro’da ise 6.9 inç OLED ekran kullanılacağı bildirilirken Pro modelinde 2018 yılı boyunca sıkça kendisinden söz ettiren ekran üzerinde parmak izi özelliğine yer verileceği iddia ediliyor.
Her iki akıllı telefonun da Android 8.1 Oreo önyüklü şekilde sunulması muhtemel. 9 Pie versiyonu ise kısa süre içerisinde güncelleme olarak gelebilir.
Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri paylaşmayı sürdüreceğiz…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

IAP'nin yeni hoparlörü satışa sunuldu.